Medewerkers

v.l.n.r. Roger Lenselink, Ronnie Nijboer en Henk Meijers v.l.n.r. Roger Lenselink, Ronnie Nijboer en Henk Meijers

Roger Lenselink

Takenpakket: inkoop, back-office en (telefonische) verkoop.

Roger, is binnen het Noordplant-team de vraagbaak als het gaat om het sortiment. Begrijpelijk, gezien zijn persoonlijke interesse in bijzondere tuinplanten en zijn jarenlange ervaring als inkoper van groenproducten. Het completeren van uitgebreide plantlijsten is hem op het lijf geschreven. Dat is geen sinecure, want een plantlijst bestaat geregeld uit artikelen afkomstig van meer dan 15 gespecialiseerde kwekers. Regionaal, landelijk, maar vaak ook over de grens.

Om dat allemaal in korte tijd in te kopen, in te delen, af te roepen en in de juiste volgorde te laten verpakken en verladen is "a hell of a job!". En dan moet ook nog eens de kwaliteit overeenkomen met uw wensen als afnemer.

Henk Meijers

Takenpakket: front-office en logistiek.

Henk is de reiziger binnen ons team. Met enthousiasme doorkruist hij alle streken van het land. Door zijn hoveniersachtergrond is hij gewend aan improviseren, meedenken met de klant en heeft hij een praktische en oplossingsgerichte instelling. Tijdens het leverseizoen organiseert Henk bovendien de gehele logistiek van Noordplant naar klant. Een secuur en tijdrovend werkje, alleen geschikt voor de stress-bestendigen, want het loopt zelden zoals je het van te voren bedenkt. Kortom, een dubbelfunctie voor een mannetjesputter. Laat dat maar aan Henk over.

Ronnie Nijboer

Takenpakket: iepenspecialist, back-office en (telefonische) verkoop.

Dankzij jarenlange zelfstudie en vele internationale contacten weet Ronnie op bijna iedere vraag over de iep een kundig antwoord te geven. En dat komt goed van pas, want met de komst van steeds beter resistente iepen herwint deze boomsoort in snel tempo zijn verdiende plaats als meest geschikte laanboom in de lage landen. Gelukkig is Ronnie breed geïnteresseerd en weet hij ook vele andere groenvragen voor u op te lossen.

© Noordplant bv - Alle rechten voorbehouden.